TERMENI SI CONDITII LEGALE DE UTILIZAREA SITE-ULUI

www.monumentiasi.ro este site-ul internet oficial al Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi. Intregul continut editat in acest site este proprietatea excluziva a Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi sau a unei persoane din partea careia au fost obtinute drepturile de exploatare.

Termenul „continut” este inteles in felul urmator: orice tip de informatie, opera, text, video, sunet, muzica, animatie, fotografie sau imagine cuprinse in site si, in general, toate contributiile care fac obiectul une protectii prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Conform acestei legi, orice reproducere sau reprezentare partiala sau integrala pentru uzaj colectiv al site-ului Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi este strict interzisa fara autorizarea scrisa si prealabila a persoanei care administreaza site-ul, cu exceptia unei utilizari personale si private sau in scop pedagogic, stiintific sau de informatie.

Este interzis utilizatorului de a modifica numele de domeniu  www.monumentiasi.ro, de a-l traduce, de a-l adapta sau transcrie in orice alt limbaj, de a transfera datele numelui de domeniu www.monumenteiasi.ro unei alte persoane fara autorizarea scrisa si prealabila a persoanei care administreaza site-ul.

Drept moral

Orice autor are dreptul la respectul numelui sau si a integritatii operei sale. Astfel, orice utilizare a unui continut protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, trebuie sa se faca fara modificari si trebuie sa cuprinda numele autorului sau si a concesionarului de drepturi, dupa caz.

Marci

Un numar de marci, logo sau orice alt semn distinctiv (numite colectiv marci) sunt reprezentate in site.

Marca Patrimoniul Istoric si Arhitectural Iasi, Romania, ca si cele ale altor institutii reprezentate pe site, in mod special cele ale partenerilor, sunt inregistrate si protejate prin drepturile de autor. Nimic din continutul sitului nu poate fi utilizat, adaugat sau exploatat in cadrul unei licente sau a unui drept asupra marcilor, fara acordul scris prealabil al titularului.

Legaturi

Site-ul Patrimoniul Istoric si Arhitectural Iasi, Romania propune numeroase link-uri catre alte site-uri, mai ales site-uri oficiale (institutii, organisme publice), dar si catre site-uril ale unor asociatii sau cocietati partenere partenere. Aceste pagini web, ale caror adrese sunt verificate in mod regulat, nu fac parte din site-ul Patrimoniul Istoric si Arhitectural Iasi, Romania. Continutul lor nu angajeaza raspunderea Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi.Acest site autorizeaza alte situri sa includa un link catre el, cu conditia de a nu folosi tehnica link-ului “profund” si a mentiona sursa. Informatiile utilizate nu pot fi folosite in alte scopuri decit cele personale, associative sau stiintifice; orice utilizare in scopuri comerciale sau publicitare este interzisa.Orice autorizatie data de catre Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi este discretionara si poate fi retrasa in orice moment. Nici o autorizatie nu este acordata site-urilor Internet care difuzeaza informatii care poarte atingere la demnitatea umana, la ordinea publica sau moralei.

Mesagerie

Mesajele electronice trimise catre Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi prin utilizarea formularului prezent pe site-ul internet si adresele electronice folosite pentru trimiterea de informatii complementare sunt susceptibile de a fi conservate.Informatiile strinse in acest mod sunt tratate informatic in scopul de a cunoaste mai bine vizitatorii site-ului, de a identifica nevoile lor pentru a ameliora calitatea serviciilor Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi si a trata mai bine cererile.

Responsabilitate

Continutul este elaborat cu un maximum de atentie. Totusi, Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi nu poate fi considerata responsabila, garanta, in mod explicit sau tacit, de exactitudea continuturilor care pot fi astfel elaborate sau de utilizarea lor de catre vizitatorii sitului. Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi nu este respunzator de modul in care vizitatorii foloesc informatiile pe care le gasesc in acest site.Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi se angajeaza sa foloseasca toate mijloacele necesare in scopul de a asigura in modul cel mai bun serviciile pe care situl le propune vizitatorilor. Raspunderea sa nu poate totusi fi angajata in caz de forta majora sau de evenimente independente de vointa sa, mai ales in caz de intrerupere a serviciului ca urmare a unei pane a retelei telefonice sau a furnisorului de aces internet.

Coordonator si responsabil al publicatiei site-ului internet www.monumenteiasi.ro

ing. Virgil Babii

consilier Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi